Het Funky D Concept

Wie is Funky D?

Zijn wij een alledaagse coverband? Nee! Wij zijn meer dan enkel en alleen een coverband. Funky D bestaat uit een dynamisch team van professionele muzikanten. Wij zijn stuk voor stuk professioneel opgeleide nationale als internationale beroepsmuzikanten die u met veel plezier een onvergetelijke, sfeervolle en toffe avond willen bezorgen. Al 13 jaar lang verdiepen wij ons in het verzorgen van de muzikale invulling van uw evenement. Voor een optreden op maat moet u zeker en vast bij Funky D zijn!

Uw feestje: alles is mogelijk!

Wij doen onze uiterste best om een interactief optreden samen te stellen dat het publiek uitdaagt om mee deel te nemen aan het optreden. De optredens worden afgestemd op uw wensen, waardoor geen enkel optreden van Funky D twee keer hetzelfde is. Heeft u een babyborrel, bruiloft, bedrijfsfeest of spelen we live op de kermis? Wij luisteren naar uw wensen en stellen een knallende show samen afgestemd op het publiek. Als u rustige muziek wenst tijdens een diner is uiteraard ook mogelijk. U vraagt wij draaien!

Funky D doet gemiddeld vier optredens per week

U staat centraal

Bij ons staat u centraal, de organisator van het feestje. U wenst in de kijker gezet te worden tijdens uw bruiloft? Geen probleem! Heeft u dit liever niet? Ook geen probleem! Wij stemmen ons af op uw soort feestje. Als u wil kunnen wij heel de avond uw bedrijfsslogan aanhalen ter promotie van uw bedrijf, gemixt met onze liedjes: wij voorzien uw feestje van een persoonlijke touch naar wens!

Van de lokale kermis tot in Dubai!

Funky D is internationaal actief. Door onze vakbekwaamheid beschikken wij over een groot netwerk dat reikt tot in Griekenland en verder. Door ons internationaal dynamische team van muzikanten kunnen wij altijd ons optreden verzorgen in de taal van het land waarin we optreden.

9 – 99 jaar

Doordat onze optredens op maat van uw wensen samengesteld worden, hebben wij geen specifiek doelpubliek. Al geeft u een feestje voor uw 9-jarige zoon of uw 99 jaar wordende grootmoeder, wij passen ons hierop aan. Niet enkel particulieren maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor het verzorgen van het muzikale aspect van hun evenement.

90 minuten lang mee op sleeptouw

U hoeft zich niets aan te trekken over het plaatsen van een muziekinstallatie, dit verzorgen wij. Een technische firma komt bij de locatie van uw feestje langs en zet alles klaar, met onder andere onze op maat gemaakte Funky D blokken die u vast kan terugvinden op een van onze foto’s.

Een optreden bij ons duurt standaard 90 minuten. Als u wil dat we langer optreden kan u altijd bijboeken. U heeft ook de mogelijkheid om onze dj te boeken voor heel de avond in combinatie met een Funky D optreden. Bij andere vragen over het verloop van een optreden en de mogelijkheden kan u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Tijdens het optreden tijdens een modeshow was het toevallig Stan Van Samang zijn verjaardag. Halverwege ons optreden is hij mee op het podium gesprongen om mee te zingen met het nummer ‘Sex on fire’!

Wij zitten niet stil!

Het is niet zomaar dat elke Funky D ervaring uniek is. Wij repeteren regelmatig om nieuwe repertoires in te studeren en zo up-to-date te blijven met de muziekwereld. Niet enkel onze danspassen worden dan opgefrist maar onze kleding vernieuwen wij ook regelmatig.

Bent u overtuigd?

BOEK ONS VANDAAG NOG!