Bedrijfsfeest

Stijlvol entertainment

Bent u op zoek naar stijlvol entertainment tijdens uw receptie, bedrijfs- of netwerkevenement? Dan bent u bij Funky D zeker en vast aan het juiste adres! Tijdens een bedrijfsfeest zorgen wij voor stijlvol muzikaal entertainment dat zowel op de voorgrond als op de achtergrond kan doorgaan. Geniet van de rustige live muziek tijdens uw bedrijfsfeest en in samenspraak met u zorgen wij voor een stijlvol optreden op maat! 

Wij zorgen voor een aangename sfeer

Funky D is meer dan alleen een knallend feestje. Wij kunnen uw evenement stijlvol inkleden met zowel muziek als de aankleding van de locatie. Als u Funky D boekt voor uw bedrijfsevenement hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij staan garant voor een fijne netwerksfeer die uw evenement zeker ten goede komt!

Tijdens een bedrijfsfeest werken wij met aangepaste repertoires en nummers om uw event van een aangename sfeer te voorzien. U hoeft niet onze volledige crew te boeken: er zijn verschillende combinaties mogelijk, afgestemd op uw wensen. Zo kan u bij voorbeeld onze dj boeken met onze saxofonist die enkel speelt op bepaalde momenten. Wij passen ons aan naar uw wensen: alles is mogelijk!

Boek Funk D voor mijn bedrijfsfeest