Trouwfeest

Een onvergetelijke avond

Wenst u een onvergetelijk trouwfeest? Daar kan Funky D u zeker en vast bij helpen! Elk trouwfeest is uniek: wij luisteren naar uw wensen en helpen u de mooiste dag van uw leven te bezorgen, op muzikaal gebied weliswaar. Geniet van de live muziek op uw trouwfeest en leef je uit tijdens het knallende optreden op maat!

Een touwfeest is meer dan enkel een knallend feestje. Wij kunnen de muzikale begeleiding van heel de avond verzorgen. Van rustige, begeleidende muziek voor de receptie tot een knallende interactieve show dat heel het publiek mee op sleeptouw neemt. U heeft ook de mogelijkheid om onze DJ voor heel de avond te reserveren. Dit kan in combinatie met of zonder een volledig Funky D optreden op maat.

Heel de avond lang entertainment

Bent u opzoek naar entertainment voor heel de avond? Het is mogelijk om onze dj voor heel de avond lang te boeken. Onze geluidsinstallatie blijft dan heel de avond staan. Komt er een live band spelen? Geen probleem! De band kan zonder probleem gebruik maken van onze installatie.

Indien wij uw openingsdansliedje kennen kunnen wij deze ook live zingen en spelen als u dit wenst. Verzoekjes van het publiek zijn tevens ook geen probleem voor ons, zo kunnen wij u feest zeker en vast voorzien van een persoonlijke toets.

Al heeft uw trouwfeest 50 of 500 gasten, wij gaan onze uiterste best doen om u te helpen bij het verzorgen van uw onvergetelijke avond.

Boek vandaag nog Funky D voor uw trouwfeest!