Openbaar evenement

Wij houden van ons publiek

Het optreden op kermissen, stadsfeesten of buurtfeesten is dagelijkse kost voor ons. Ondanks de grootschaligheid van deze evenementen willen wij toch onze interactieve show niet beperken tot enkel het podium! Geniet van de live muziek op uw openbaar evenement en leef je uit tijdens het spectaculaire optreden op maat! Wij staan graag tussen de mensen en zoeken altijd een oplossing om ons toch tussen het publiek te begeven, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een catwalk.  

Zelfs Stan Van Samang springt mee op het podium!

Funky D wil gegarandeerd heel het publiek meeslepen tijdens zijn show. Wij letten aandachtig op de reactie van het publiek tijdens het evenement. Wat willen de mensen horen en waar reageren ze op? Wij passen onze act aan zodat iedereen van het publiek mee kan genieten van een sfeervolle, interactieve show vol met ambiance.

Zelfs Stan Van Samang springt mee op het podium tijdens ons optreden! Het was toevallig Stan Van Samang zijn verjaardag toen Funky D aan het optreden was tijdens een modeshow. Halverwege ons optreden is hij mee op het podium gesprongen om mee te zingen met het nummer ‘Sex on fire’! 

Wil u Funky D boeken bij het begin van de avond om uw publiek op te warmen of wil u dat wij zorgen voor een knallende afsluiter? Alles is mogelijk! Wij nemen altijd persoonlijk contact met u op omtrent de invulling van de volledige show en eventuele speciale wensen. 

Overtuigd? Boek Funky D nu!