Familiefeest

De kers op de taart

Organiseert u binnenkort een feest voor uw familie en vrienden en wil u er graag een knallend feestje van maken? Daar kan Funky D vast en zeker bij helpen! Geniet van de knallende live muziek tijdens uw familiefeest en leef je uit tijdens het fantastische meeslepende optreden op maat!

Geen stijve, saaie act maar een interactieve show waar de gezellige, knusse sfeer centraal staat én waarbij u en uw gasten het middelpunt van de act zijn. Wij doen onze act niet op een standaard podium maar staan midden in het publiek en laten iedereen deelnemen aan de act. Elk publiek is anders en uniek, daarom is onze act nooit twee keer hetzelfde.

De Funky-D ervaring: altijd uniek

De interactieve show van Funky D is de kers op de taart van uw feestje. Heeft u bij voorbeeld speciaal voor de jarige een eigen tekst geschreven op een bestaand nummer? Een van onze getalenteerde zangers of zangeressen kan dit liedje speciaal voor de jarige zingen. Ook uw kameraden die graag meezingen met de liedjes van André Hazes mogen vast en zeker de show stelen en de microfoon van ons overnemen. Niet enkel verjaardagsfeestjes maar ook de muzikale invulling van een babyborrel of een gouden bruiloft kunnen wij verzorgen. Kortom: elk feestje voor uw familie en vrienden!

Als u kiest voor Funky D heeft u zich geen zorgen te maken, wij doen ons uiterste best om een interactieve show samen te stellen die zowel in de smaakt valt bij het jonge als het oudere publiek. Al heeft u een feestje voor uw 9-jarige zoon of uw 99-jarige grootmoeder, wij passen ons aan uw publiek aan zodat iedereen kan genieten van het muzikale optreden.

Boek funky D vandaag nog!